Bemutatkozás

A Jakab Kft. 1994. novemberében alakult családi válalkozásként 38 fő dolgozóval. Kiegészítő és kisbútorok gyártásával kezdte, valamint külföldi cégnek gyártott kerti bútorokhoz fa alkatrészeket, de már a székgyártás is szerepelt a rövidtávú tervek között. Az alakulás után a beruházások a géppark kialakítására összpontosultak.

 
A folyamatosan emelkedő kereslet a termékeink iránt arra ösztönzött bennünket, hogy a létszámbővítés mellett a profilunkat teljesen a szék- és asztalgyártásra állítjuk be. Így létszámunk 2000. évben már az 50 főt is meghaladta, a gyártáshoz pedig a legkorszerübb gépeket vásároltuk meg.
 
A modern géppark lehetőséget ad bármely típusú szék illetve asztal elkészítéséhez. Kínálatunkat gondos piackutatásokból levont következtetésekből alakítottuk ki.
 
A Kft. működése alatt számos szálloda, iskola, szociális otthon, önkormányzat, óvoda részére készítettünk székeket és asztalokat.
 
Az ország egész területén több nagy- és kiskereskedő értékesíti termékeinket, de telephelyünkön is kiszolgáljuk vásárlóinkat.
 
Célunk a hosszútávú minőségi szék- és asztalgyártás elérhető áron mindenki számára.
 
Bővebb információért nézzen körül Honlapunkon, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
 
 
Jakab Sándor ügyvezető              Ifj. Jakab Sándor, üzemvezető
                                            
 
 
 

Jakab Kft.

8761 Pacsa, Szent István tér 23.

Telefonszámok:
+36-30/560-3501 és +36-92/368-006
 

Nyitvatartási idő: 

hétköznap
7.00-15.00 óra között.

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.